A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП "Біляївська багатопрофільна лікарня" Біляївської міської ради

Код ДК 021:2015 09130000-9 «Нафта і дистиляти» (бензин А-95, дизельне паливо)

Дата: 08.02.2023 11:28
Кількість переглядів: 51

ОБҐРУНРУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, його очікуваної вартості

та/або розміру бюджетного призначення

 

Підстава для публікації: Постанова Кабінету Міністрів України № 710 від 11 жовтня 2016р. «Про ефективне використання державних коштів» (із змінами)

 

Замовник: Комунальне некомерційне підприємство «Біляївська багатопрофільна лікарня» Біляївської міської ради, засноване згідно рішення № 105-5/VIII від 11 лютого 2021р.

 

ЄДРПОУ: 01998704

 

Обґрунтування доцільності закупівлі: Одним із основних статутних завдань підприємства є: забезпечення надання населенню первинної, вторинної (спеціалізованої), паліативної медичної допомоги та екстреної медичної допомоги в умовах цілодобового стаціонару, денного стаціонару або в амбулаторних умовах у гострому стані захворювання або з хронічними захворюваннями, що потребують інтенсивного лікування та догляду, з обов’язковою наявністю відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги та здійснення управління медичним обслуговуванням населення.

Для виконання зазначених та інших завдань, з метою забезпечення надання якісної медичної допомоги населенню Замовник повинен, зокрема, забезпечити себе необхідною кількістю паливно-мастильних матеріалів.

Предмет закупівлі: Код ДК 021:2015  09130000-9 «Нафта і дистиляти» (бензин А-95, дизельне паливо)

Вид закупівлі: відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-02-02-011483-a

Очікувана вартість предмета закупівлі: 318000.00 грн.

 

Очікувана вартість предмету закупівлі була визначена методом порівняння ринкових цін,  збору та аналізу інформації про ціни товарів та послуг, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “Prozorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках у відповідності до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020р. № 275 (із змінами).

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: зазначені в Додатку №2 до Тендерної документації (опубліковано в електронній системі закупівель “Prozorro”) з урахуванням особливостей транспортних засобів, що обліковуються на балансі Замовника, а також загальноприйнятих норм та стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Термін постачання: з дати укладання договору по 31.12.2023р.

Обсяг закупівлі:  бензин А-95 -  5340 л, дизельне паливо - 1000 л

 

Обсяг закупівлі визначено відповідно до потреб Замовника на основі фактичного використання паливно-мастильних матеріалів у попередньому році та обсягу фінансування.

 

 

 

             Фахівець з публічних закупівель             ____________________Л.П.Кравцова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування