A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП "Біляївська багатопрофільна лікарня" Біляївської міської ради

Новини

Презентовано Рамку цифрової компетентності працівника охорони здоров’я

Рамка цифрової компетентності працівника охорони здоров’я – це важливий інструмент для впровадження освітніх ініціатив і формування державної політики, спрямованої на підвищення рівня цифрової грамотності, практичного використання засобів і сервісів цифрових технологій фахівців медичної сфери різних напрямів та категорій. 

09:07 23.02.2024

Як отримати амбулаторну допомогу у КНП «Біляївська багатопрофільна лікарня» безкоштовно та що для цього потрібно

Амбулаторна допомога – це спеціалізована медична допомога, яку пацієнт отримує без госпіталізації до лікарні. Зокрема, важливо знати, що потрібно для того, аби отримати допомогу безкоштовно.

16:52 22.06.2023

Благодійна допомога від міжнародної організації «Юнісеф»

КНП "Біляївська багатопрофільна лікарня" Біляївської міської ради отримала 1 липня благодійну допомогу у вигляді комплектів постільної білизни,матраців,подушок,ковдр,засобів гігієни для догляду за важко хворими,мед.інструментарію,фільтрів для очищення питної води,резервуарів для запасу води об‘ємом 1000 і 300 літрів,та інше від міжнародної організації «Юнісеф».

09:02 06.07.2022

Затверджено додаткові тарифи на платні медичні послуги КНП "Біляївська багатопрофільна лікарня" Біляївської міської ради

Відповідно до Рішення виконавчого комітету Біляївсьої міської ради від 24.06.2022 року №177 Комунальному некомерційному підприємству «Біляївська багатопрофільна лікарня» Біляївської міської ради затверджено додаткові тарифи на платні медичні послуги згідно з додатком № 1 

08:59 01.07.2022

Нагадуємо

Нагадуємо, що крім інтернет -сторінки нашої лікарні , ти можеш дізнаватися про події з facebook-каналу.

10:55 30.05.2022

ПОДЯКА

Адміністрація та колектив Комунального некомерційного підприємства «Біляївська багатопрофільна лікарня» Біляївської міської ради Одеської області висловлює щиру вдячність Stiftung Mainzer Herz, Prof.Dr. Munzel,Prof.Dr. Kramer, Prof.Dr.Treede, Михайлу Шестопалу, Аркадію Стримліну, медичному менеджеру та власнику клініки «Центр Зору» Сергію Веселевському, Олегу Ніколішену, Ірині Моісеєнко, депутата Одеської районної ради Руслану Сауляку, депутата Одеської районної ради Ігорю Ткачуку, депутата Авангардівської ОТГ Аліну Корж, депутата Одеської обласної ради Марину Зінченко, народного депутата ВР України Сергія Колебошина, благодійному фонду « ЧЕРРІ-Т» , ФСТ «Динамо» (м. Одесса) за надану гуманітарну допомогу, а саме медикаменти, вироби медичного призначення та засоби дитячої гігієни, які життєво необхідні для наших пацієнтів та якісного надання медичної допомоги, оскільки безпека, комфорт та здоров’я людей – це головне.

10:13 17.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування